Dolce & Gabbana Panettone

De sarbatori, noutati delicioase la VacaMuuu!

PARTENERIAT

Traditionalul Panettone Milanese acum intr-o noua viziune, rezultat al colaborarii dintre creativitatea Dolce & Gabbana si maiestria cofetarilor Fiasconaro.

TRADITIE SI PASIUNE

Secretul acestei extraordinare uniuni intre Nordul si Sudul Italiei este respectul pentru traditie, curajul de a experimenta, permanenta cautare a perfectiunii si pasiunea pentru frumos.

PRODUSE

Mai presus de toate, insa, sta dorinta de a realiza produse artizanale “Made in Italy”, produse ce reprezinta cea mai inalta expresie a modei si a patiseriei italiene. Panettone cu sofran si citrice confiate, renumite savori ale Siciliei.

PRODUSE

Cutii cu un design unic, realizate impecabil de faimosi artizani sicileni, culori puternice, motive decorative inspirate din traditia sicilana si personaje din teatrul de papusi = un ambalaj diferit, pretios, de colectionat.

Citrice confiate si sofran

Panettone cu sofran si renumitele citrice confiate din frumoasa insula Sicilia (lamai, portocale rosii). Panettone agli Agrumi e Zafferano di Sicilia.

Fistic sicilian

Panettone cu crema de fistic sicilian, invelit in ciocolata alba, fara stafide si coaja de portocala confiata. Panettone al Pistacchio di Sicilia

Puteti achizitiona Panettone Dolce&Gabbana direct din locatia VacaMuuu, Calea Floreasca 11-113.

Pentru detalii si comenzi, va rugam sa ne contactati la telefon: 0731.351.135 sau sa ne trimiteti un email: office@vacamuuu.com