Il Panettone Milanese – Tre Marie

Iarna. Frig. Primii fulgi de zapada. Vacanta. Te uiti pe geam cum ninge. Savurezi o cana mare de ciocolata fierbinte si o felie de Panettone Milanese. Atat de pufos, atat de aromat… Un cadou de Craciun absolut minunat! Bucuria de a darui amintiri de neuitat create de senzatii delicioase. Magia diminetilor de iarna ♥

Produs de Tre Marie,  Il Panettone Milanese  este realizat dupa o reteta traditionala, veche de sute de ani, respectata pas cu pas: 3 etape de framantare, 3 zile de crestere lenta, 8 ore de racire si taierea suprafetei in forma de stea cu 8 colturi, gest simbolic ce reprezinta binecuvantarea painii de zi cu zi.

Secretul acestui panettone? Atenta selectie a celor mai bune ingrediente naturale, de la faina si oua, la fructele confiate – faimoasele portocale din Sicilia si fructele cedrului din Calabria, pretioasa maia naturala si, nu in ultimul rand, pasiunea producatorilor pentru calitate, inovatie si respectul pentru traditie.

Delicios simplu sau preparat ca un french toast, acest panettone va aduce multa bucurie si savoare in ziua de Craciun.

Pe langa sortimentele delicioase de panettone (cu ciocolata, cu migdale, cu crema de fistic, cu lamaie etc), v-am pregatit multe, multe alte minunatii perfecte pentru un cadou delicios! Oferiti-le celor dragi surprize delicioase de sarbatori!
Descoperiti savoarea sarbatorilor de iarna la VacaMuuu Butchery & Grocery / Macelarie & Bacanie (Calea Floreasca 111). Va asteptam!

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave